avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vreau sa știu cum trebuie sa procedez pentru a plăti ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vreau sa știu cum trebuie sa procedez pentru a plăti CASS pentru o persoană neasigurată

Bună seara! Vreau sa știu cum trebuie sa procedez pentru a plăti asigurarea de sănătate timp de un an pentru o persoana neasigurată. Știu că trebuie completată anexa D212, după care se depune la agenția fiscală. Dar de plătit, plătesc tot acolo? Sau în cât timp după ce plătesc persoana e asigurată? Va rog ajutați-ma cu procedura legală! Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata contributie sanatate, persoana neasigurata, alte venituri decat salarii utilizator_avocatnet utilizator_avocatnet Buna ziua. Am o intrebare legata de un caz ipotetic. Sa zicem ca persoana fizica X este neasigurata la sanatate, nu e salariata, nici PFA, nici orice ... (vezi toată discuția)
Aș dori să plătesc cass în mod voluntar, ca persoană fizică. catalindumitr90 catalindumitr90 Aș dori să plătesc CASS în mod voluntar, ca persoană fizică, fără să am venituri. Ce trebuie să fac? (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)