avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale KDP si taxe
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

KDP si taxe

Buna seara.Am si eu o intrebare pentru comunitate.Am un cont de KDP ca si INDIVIDUAL SELLER sauPERSOANA FIZICA si vreau sa vand carti in format electronic gen kindle book sau ebook.Intrebarea mea este urmatoarea: Ce taxe si contributii trebuie sa platesc in Romania si,oare trebuie sa declar venitul obtinut din vanzarea acelor ebook-uri?Multumesc frumos si apreciez orice raspuns care ma poate ajuta sa primesc putina claritate in directia aceasta.
Ultima modificare: Marți, 21 Martie 2023
Lili Marian, utilizator

Alte discuții în legătură

Sugestie legala (daca este nevoie de infiintare srl) Stephen303 Stephen303 Buna seara, as dori si eu daca poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi/idei daca suntei in cunostinta de cauza. Problema e in felul urmator, sunt pasionat ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)
Cod caen să vând un ebook (carte electronică) crisbt crisbt Doresc să vând un ebook (carte electronică) unor clienți - persoane fizice și persoane juridice. Am o firmă înființată, însă nu știu ce CAEN ... (vezi toată discuția)