avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum se calculeaza impozitul local nerezidential?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum se calculeaza impozitul local nerezidential?

Buna ziua,
Cum se calculeaza impozitul local nerezidential/rezidential in cursul aceluiasi an ? Daca de exemplu in 2021 am incheiat in noiembrie un contract de inchiriere cu o firma care si-a stabilit punct de lucru la adresa, cota de impozit pe primele 10 luni va fi rezidential ( am locuit acolo si am domiciliul la adresa) si ultimile doua luni vor fi cu taxa majorata adica nerezidential? Ce lege clarifica modalitatea de calcul al impozitului local daca intr-un an s-a locuit la o adresa si rezidential si nerezidential? Cum se aplica calculul, ce norme metodologice exista?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
okawagt, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pentru o casa la tara virgil1950 virgil1950 Am o casa la tara in care nu locuiesc ci doar merg dincand cate o zi doua ,la impozitare la ce categorie se incadrazea ,e socotita louinta rezidentiala , ce ... (vezi toată discuția)
Impozit pe comodat.ce articol din noul cod fiscal prevede aceasta obligație? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează care articol din Noul Cod fiscal reglementează impozitul pe comodat. Dacă comodatul este un act cu titlu gratuit îmi care curios ca ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit cladire nerezidentiala Negoita Daniela Negoita Daniela In anul 2015 am achiziționat impreună cu soțul meu o hală industrială pe care am inregistrat o imediat la fisc pentru impunere clădire și teren .Nu am ... (vezi toată discuția)