avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca deja eram in concediul de acomodare pot beneficia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca deja eram in concediul de acomodare pot beneficia de cei ...

Daca deja eram in concediul de acomodare pot beneficia de cei 2 ani?

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am inteles ca din martie 2021 se schimba modul de calcul ... Luță Dalia Luță Dalia Buna ziua.Am inteles ca din martie 2021 se schimba modul de calcul a indemnizatiei pentru concediu de acomodare in vederea adoptiei.O persoana care are ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de acel an de acomodare daca am adoptat un copil? Antonia camelia Antonia camelia Am adoptat o fetita în urmă cu 16 ani este si incadrata in gr de handicap grad 2 ad putea beneficia de acel an de acomodare Astept raspuns multumesc. (vezi toată discuția)
Buna seara. tocmai am adoptat o fetiță de 4 ani jumătate. ... Mihai Munteanu Mihai Munteanu Buna seara. Tocmai am adoptat o fetiță de 4 ani jumătate. Oare conform noii legi a adopție am dreptul la concediu de maternitate. Cei de la protecția ... (vezi toată discuția)