avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de Mostenitor,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de Mostenitor,

Buna ziua, socrul meu a decedat in iulie 2020 si anul trecut sotia mea, tatal ei a gasit un CERTIFICAT DE MOSTENITOR facut in 1967 la notarul de stat, unde spune ca cei patru fratii cu nume si prenume fiecare RENUNTA la casa, grajd si pamantul aferent conform legii nr.58/1974 privin sistematizarea teritoriului si localitatilor urbane si rurale si nr.59/1974 privind fondul funciar, dobandit cu titlu de zestre cu peste 30 de ani in urma, in favoarea socrului -tatal sotiei mele. Ce inseamna aceste doua legi? dc au refuzat, au refuzat si la terenul din gradina?, Acolo se afla o casa, un grajd, o anexa si vreo 4500 de m2 tot ce este. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Aprilie 2023
NICUIOAN, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea 18 / 1991 NicoleL NicoleL O proprietate obtinuta prin act de vanzare-cumparare in anul 1971 constituie obiectul legii 18 / 1991 in vederea intabularii? (vezi toată discuția)
Legea sistematizarii 1974 cpaula cpaula Cine ma poate ajuta cu L. 58/1974 art.30?Legea sistematizarii teritoriale (vezi toată discuția)
Legea 58din 1974 scv scv cineva care ma pote ajuta privind lege 58 din 1974? (vezi toată discuția)