avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua.Luna viitoare îmi expira buletinul dar ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua.Luna viitoare îmi expira buletinul dar pentru ca ...

Bună ziua.Luna viitoare îmi expira buletinul dar pentru ca eu nu locuiesc în România o sa merg sa îl schimb în iulie când am concediu.Locul unde am domiciliul în România este apartamentul părinților mei,automat o voi lua pe mama cu mine pentru depunerea actelor ea fiind proprietar ( tata este decedat) .Problema este ca mama mea în urma cu mai mulți ani a plastifiat contractul apartamentului pentru protejarea hârtiei.Am auzit ca un contract plastifiat este declarat nul și nu vreau sa am probleme la depunerea actelor pentru ca stau în țară doar 3 săptămâni.Imi puteți spune dacă voi intampina probleme?Se poate face un duplicat la notar?Vreau ca pana ajung eu în țară sa meargă mama undeva ca să nu avem probleme.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului ... minodora croitoru minodora croitoru Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului original (era deteriorat si a crezut ca asa se pastreza mai bine) Mai este valabil? ... (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat, venire in tara danut26 danut26 Buna, Am o mica problema sunt in Danemarca si am buletinul expirat de o zi iar eu urmeaza sa merg in tara pe data de 30iun 2015 intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare apartament Daniel2790 Daniel2790 Buna ziua, Am plastifiat contractul de la apartament ( mare prostie nu am stiut ca nu e voie) deoarece era foarte deteriorat contractul fiind intocmit in ... (vezi toată discuția)