Am fost depistat conducand un autovehicul sub influenta alcoolului.
Alcoolemie in aer 0,61 - in sange 1.42
Am trecut prin urmatoarele etape:
Pe 02.03.2023 a fost amanata pronuntarea.
Pe 20.04.2023 a fost pronuntarea.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Cand nu mai poate fi atacata pronuntarea si cand pot merge cu Documentul primit acasa, mai exact cel in care se atesta pronuntarea, pentru a-l stampila si a imi ridica permisul.
Pronuntarea: 2 ani cu suspendare, 40 zile munca in folosul comunitatii.
Avocatul cu care am colaborat mi-a zis ca o sa pot merge sa ridic permisul dupa ce pun stampila ce atesta ca a pronuntarea este hotararea finala si nu a fost atacata. Mentionez ca am fost depistat la volan in anul 2021, in februarie si tocmai in anul acesta a avut loc Procesul. In martie. E vreo mica sansa sa pot sa iau permisul acum ?
Nu cumva instanța a dispus amânarea aplicării pedepsei și aveți un termen de supraveghere de doi ani, cu mai multe obligații de respectat? Condamnarea la doi ani cu suspendare nu e totuna cu amânarea aplicării pedepsei pentru un termen de doi ani de supraveghere.
Ora estimata: 15:00
Complet: Penal 10 (fost PM2)
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 C.pr.pen., constată competenţa Judecătoriei Craiova, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 652/P/2021 din 06.12.2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova privind pe inculpatul FIROIU ALEXANDRU MARIUS, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influen?a alcoolului sau a altor substan?e, prevăzută de art. 336 alin. (1) din Codul penal şi legalitatea administrării probelor şi efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Firoiu Alexandru Marius. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 10 ianuarie 2023.
Document: Încheiere finală camera preliminară 10.01.2023
---------------
Sunt foarte nerabdator, chit ca am un dosar penal si sunt sub urmarire penala, sunt DJ si am foarte mare nevoie de permisul auto, trebuie sa plec prin tara la evenimente.... Ii tot scriu avocatului dar dansul mi-a zis ca au 10 zile procurorii sa atacce pronuntarea dupa care daca nu au atacat-o imi pot "stampila" hotararea si imi pot lua permiusl..
Astept o parere din partea dumneavoastra cu drag si cu nerabdare !! :(
Buna ziua
Maryusymf09
02.07.2020
Ora estimata: 08:30
Complet: Complet PENALamanari pronuntare jud.DUMITRU C.
Tip solutie: Amânarea aplicării pedepsei
Solutia pe scurt: În ... (vezi toată discuția)