avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am găsit pe cineva pe net care sa aibă grija de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am găsit pe cineva pe net care sa aibă grija de parintii mei ...

Am găsit pe cineva pe net care sa aibă grija de parintii mei care sunt bolnavi ziua cât sunt eu la serviciu.. a venit acasă sa vadă locuință și pe parinti, mi-a cerut o suma de bani în avans, nu i-am dat.
A venit în următoarea zi când eram și eu acasă ca să vadă ce are de făcut și mi-a cerut iar bani ca avans ca nu mai are niciun ban pana la pensie, nici de metrou.
Am fost cu ea la ATM și am scos bani, i-am dat în fata atm-ului 300 lei.
Următoarea zi, când trebuia sa vina sa înceapă și eu nu mai eram acasă mi-a dat mesaj ca e inundata și ma suna ea când poate sa vina.
I-am zis sa îmi dea banii ca altfel merg la politie.
Mi-a zis ca nu o interesează, sa merg la politie, ca ea doar nu a venit degeaba pe 1 mai, in condițiile în care ea a vrut sa vina în ziua respectiva fără bani ca să fiu acasă și sa vadă ce are de făcut.
Am fost la politie.
Mi-au dat un număr de întrare. Ce se intampla mai departe?
Mi-e și frica pt parintii mei pt ca știe unde locuiesc și sa nu vina în lipsa mea, iar ei sa ii dea drumul la ușa.

Alte discuții în legătură

Precontract si semnare contract vanzare cumparare prima casa wolfyman wolfyman Buna seara. Pe 9 mai am fost la notar si am platit 3000 euro avans pt. cumpararea unui apartament prin prima casa. La momentul respectiv avea toate actele mai ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? - probleme cu programul de vizita Betty88 Betty88 Buna ziua, Sunt divortata si am 2 copil de 6 ani si de 3ani. La divort nu a fost hotarat un program de vizita ptr tata. Cuncubinajul meu a invitat sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Constructor neserios sclippi sclippi Buna ziua tuturor! Am nevoie de un sfat in urmatoarea situatie: Parintii mei au semnat un contract cu un constructor pentru ridicarea unei case si ... (vezi toată discuția)