avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O.G. 105/1999 drepturi prorogate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O.G. 105/1999 drepturi prorogate

Buna ziua. Sunt beneficiara a O.G. 105/1999 in calitate de urmas al unui refugiat. Acordarea drepturilor banesti s-a prorogat din nou pana in 2024 sau "sine die" dupa parerea mea. Intrebarea este : pot beneficia de asigurarea de sanatate ? (nu sunt pensionara si pana acum plateam aceasta asigurare).
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
luciamihalache, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenitor drepturi refugiati din ardeal! Mmiihh Mmiihh Sunt din Bucuresti. Tatal meu, cand era in viata, la pensie, a fost refugiat din Ardeal si beneficiar a prevederilor legii 189/2000. Decizia de la casa de ... (vezi toată discuția)
Scutire contributie cass tanja64 tanja64 Buna ziua, Sunt pensionara si beneficiara a legii 189/2000. De curand am aflat din presa ca refugiatii politici beneficiari ai acestei legi sunt scutiti, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am inteles ca legea 189/2000 referitor la pensia de ... nirososo nirososo Buna ziua!Am inteles ca legea 189/2000 referitor la pensia de refugiat de fost modificată in 2020.Ma intereseaza daca pot beneficia de pensie de refugiat ... (vezi toată discuția)