avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara!Acum doi ani am cumpărat un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara!Acum doi ani am cumpărat un teren intravilan.Cand ...

Bună seara!Acum doi ani am cumpărat un teren intravilan.Cand am mers la notar pentru a semna actele mi s-a prezentat un certificat de urbanism pentru a dovedi că pot construi o casă. Acum am aflat ca nu pot construi ca la 5 metri de gardul meu trece o conductă subterană de gaz și lățimea terenului nu-mi permite să am cei 20 de metri între construcție și conductă. Terenul pe unde trece conducta cred că este extravilan.Ce pot face legal ca să pot construi?

Alte discuții în legătură

Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pyu pyu Ma gandesc sa achizitionez un teren pentru a construi o casa, ceva gen 7x8 sau 7x9 cu mansarda. Am gasit o varianta, 25 ari, 10 metri latime, 250m lungime. In ... (vezi toată discuția)