avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt in proces de divort intentat de sotie, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt in proces de divort intentat de sotie, avem un ...

Buna ziua. Sunt in proces de divort intentat de sotie, avem un copil minor obtinut prin Fiv la consimtamantul nostru in timpul casatoriei, insa eu nu sunt tatal biologic al copilului dar l-am recunoscut ca fiind al meu, pot solicita actiune in contestarea paternitatii pentru a dovedi ca nu sunt tatal biologic al copilului si a nu mai plati pensie de intretinere dupa divort? Multumes
Se poate contesta dacă nu rezulta nimic împotriva legii.
Puteti merge la avocat ca sa vada și actele.

București 2023
Ce e ala fiv?
Fertilizare in vitro
Nu am actele de cand s-a efectuat conceperea prin fertilizarea in vitro, dar pot cere expertiza medico-legala sa efectuez testul ADN?
Faceți rost de acte și mergeti cu ele la avocat.
Este de analizat.

București 2023

Alte discuții în legătură

Cat dureaza tagada paternitatii geodelia geodelia Am nascut pe 13-10-2017 iar hotararea definitiva de divort am primit.o tocmai pe la sfarsitul lunii.copilul poarta numele meu de fam.(nm.de fata) dar la tata e ... (vezi toată discuția)
Sunt în divorț cu soția mea care ea are un copil mulatru rezultat ... Adet Florin Adet Florin Sunt în divorț cu soția mea care ea are un copil mulatru rezultat dintr-o aventură din timpul casniciei și eu ne putînd face copii atunci lam trecut pe ... (vezi toată discuția)