avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie teren fara schita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie teren fara schita

Am achizitionat un teren urmand sa atasam schita la actul de c/v ulterior si acest lucru nu s-a mai produs. Stiind ca nici coordonatele topo nu sunt trecute in textul contractului, tranzactia a fost legala, sau vanzatorul are obligatia sa faca demersurile pentru serviciul topo / sa ma despagubeasca de costuri?
Cel mai recent răspuns: SilverMountain , utilizator 19:09, 13 Mai 2023
Ați făcut actul la notar?
Da, desigur, doar ca nu sunt trecute coordonatele. Ramasese sa adaugam schita si nu s-a mai intamplat (incredere...). E legala tranzactia?
Da, este legala tranzactia.
Dar nu inteleg cum adica sa atasati schita ulterior la contractul de vanzare.
Documentatia cadastrala este obligatorie la incheierea oricarei vanzari.
Va multumesc frumos pentru raspuns si iertati-ma ca insist, dar nu inteleg foarte bine: daca documentatia cadastrala este obligatorie la incheierea vanzarii, cum mai este legala tranzactia?
Eu m-a referit la legalitatea unei tranzacții încheiată la notar

Alte discuții în legătură

Probleme cadastru cfinica cfinica Buna Ziua, Am mostenit o proprietate compusa din casa si teren de 450 mp. Terenul pe care este construita casa a fost cumparat in 1944,si este la numarul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren iulia bumbu iulia bumbu Am titlu de proprietate a unui lot de pamant intravilan, am cadastru facut la el , intrebarea mea este ce acte imi mai trebuiesc pentru a-l putea vinde (vezi toată discuția)
Intabulare ska8er ska8er Buna ziua, Sunt persoana fizica si doresc sa vand un teren neintabulat. Terenul se poate intabula direct pe cumparator? Cum as putea sa fac? (vezi toată discuția)