Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema: Detin un apartament cu 3 camere care este dat in chirie unei persoane care detine o firma pe adresa respectiva, domnul/doamna nu mai locuieste acolo, apartamentul este gol de ani de zile, nu are contract de inchiriere.
In momenul de fata in apartament exista doar lucrurile persoanei respective, tot incerc de ceva timp sa il conving sa si le ia pentru a inchiria casa altcuiva dar fara raspuns.
Acum problema este urmatoare, fiind adresa firmei respective eu ii pot arunca lucrurile personale si sa imi vad de treaba sau risc sanctiuni penale?
Ca fapt divers firma nu mai apare in "lista de firme din romania" de cativa ani deci teoretic sediul nu mai este folosit dar omul nu vrea sa-si ridice bunurile personale chiar daca a fost notificat de proprietar...
Initial notificati oficial proprietarul bunurilor cu obligatia ridicarii acestora
Daca aruncati bunurile riscati sa fiti acuzat de savarsirea infractiunii de distrugere,proprietarul poate invoca ca a detinut bunuri de valoare etc
adriamia
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Altă lacuna in legislatia romaneasca. In vestul Europei, resturile fostilor chiriasi se aruncă pe costul lor (se scade suma din depozit). Chiar nu există nimic in lege despre evacuarea unor astfel de gunoaie?