avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Solicitarea unei gradinite ca micutii sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Solicitarea unei gradinite ca micutii sa fie lasati ...

Buna ziua!
Solicitarea unei gradinite ca micutii sa fie lasati de parinti la poarta si de acolo sa fie preluati de o ingrijitoare este legal? Mentionez ca ingrijitoarea nu are cum sa urce cu fiecare micut pana la etajul unde este clasa.
In plus, unii copii sunt speriati de aceasta lasare la poarta. Ei isi doresc ca parintii sa ii duca pana la usa holului unde este clasa.
Va multumesc pentru ajutor!
O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Siguranta copiilor in gradinita asyca asyca buna ziua, eu am o fetita de 4 ani si este la gardinita, in fiecare an am aceeasi problema in legatura cu urcatul pe scarile in forma de spirala la gradinita, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o ... Mihaela velea Mihaela velea Buna ziua!Doresc un sfat in soluționarea problemei pe care o am cu directorul și educatoarea fetiței!Pe data de 8 Septembrie am fost anunțată de către ... (vezi toată discuția)
Probleme la gradinita Lavinia1988 Lavinia1988 Buna seara Am un baietel de 4 ani .La inceputul anului scolar l-am dus la gradinita ,dupa o saptamana am fost nevoita sa imi transfer copilul la alta ... (vezi toată discuția)