avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Comert online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Comert online

Buna ziua, am o intrebare legat de comert online care ar fii urmatoarea: daca cumpar produse second hand(adidasi,ceasuri.etc.) aprox. 8-13 produse pe luna de pe olx din romania si le vand in strainatate printr-un site care factureaza pe numele meu si a cumparatorului intrebarea mea este daca profitul se poate declara ca persoana fizica prin declaratie unica sau trebuie sa infiintez firma cu cod caen 4791 comert online? Atat stiu ca facturile din strainatate trebuie traduse la traducator autorizat ca sa fie legal.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa cod caen 4791 - pe ce platforme am voie sa vand? MadaMun MadaMun Buna seara De 2-3 ani ma ocup de vanzarea hainelor second-hand online ca si persoana fizica si in prezent imi doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4791 insa ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin tip consignatie mezgageza mezgageza ce trebuie sa infiintez daca vor sa vand produse cumparate din pietele din strainatate?(electronice,biciclete,schiuri etc.)SRL? AF? PF? este posibil sa vand ... (vezi toată discuția)