avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua o sa va expun situația detaliata în care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua o sa va expun situația detaliata în care ma aflu ...

Bună ziua o sa va expun situația detaliata în care ma aflu . In urma cu aproximativ 40 ani Bunicul meu a cumpărat jumătate dintr-un teren cu contract de mâna pe care nu îl mai are și a construit o casă pe jumătatea lui .proprietarul terenului a decedat și bunicul meu a rămas cu casa fără acte .și pe terenul respectiv pe tot terenul sa emis titlu de proprietate pe moștenitorii vânzătorului !
Actele pe care le are bunicul este o autorizație de construcție din anul 1998 și un procesc verbal de punere în posesie din același an !
Primăria susține ca procesul verbal este fals și ca doar bunicul are acel proces verbal în arhiva lor spun ca nu exista !Desi în registru agricol figurează cu acel teren și plătește impozit
Acuma problema ar fi dacă bunicul meu poate fi evacut de moștenitorii dacă se întăbula pe tot terenul ?
Și cum aș putea rezolva problema asta !
Va mulțumesc cu stimă !
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
Crist7528, utilizator

Alte discuții în legătură

Imposibilitatea de a-mi apara proprietatea anla2 anla2 Detin in proprietate un imobil dobandit prin mostenire, de la familia tatalui meu. Bunicul meu l-a cumparat de la soacra sa in anul 1913 iar terenul este ... (vezi toată discuția)
Intabulare? e posibil asa? julius jr julius jr parintii unui prieten au construit o casa in anii 1970. Casa e trecuta in reg agricol al comunei respective,prietenul meu a scos copie dupa reg. agr.,istoric ... (vezi toată discuția)
Mostenire: uzucapiune sau succesiune? colceriumari_BV colceriumari_BV Buna ziua! tatal meu a decedat in 2010, acum ne-am hotarat sa facem succesiunea ,dupa ce am scos un Extras de Carte Funciara, am descoperit ca in extras ... (vezi toată discuția)