avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revizuire. Sunt condamnat la 3 ani cu suspendare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revizuire. Sunt condamnat la 3 ani cu suspendare ,munca in folosu ...

Revizuire. Sunt condamnat la 3 ani cu suspendare ,munca in folosu comunitatii si urmarea de cursuri. Problema este ca sunt administratorul a doua scoli , iar acum am deschis o si pe a 3-a in Marbela Spania. Am rezidenta, contract de munca si 12 oameni in subordine. Ar trebui sa muncesc 30 de zile 8 ore pe si nu pot sa muncesc atat intr un singur an. Intrebarea este daca pot face o cerere sa mi se modifice condamnarea astfel incat sa pot executa munca 15 zile (8 ore/zi) intr un an , 15 in celalalt an sau sa imi reduca numarul de zile de munca pentu ca nu am atata concediu intr un an. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii vasiledela4 vasiledela4 ce inseamna munca in folosul comunitatii? cum se pesteaza ? cit timp ? daca am si un loc de munca cum pot munca in folosul comunitatii? (vezi toată discuția)
8 luni mariusmanutd mariusmanutd este adevarat ca anul in penitenciar este de 8 luni? am auzit asta de la mai multe pers si vreau sa stiu daca este adevarat de la cnv cu pregatire profesionala ... (vezi toată discuția)
Munca in detentie. rog raspuns ellya5 ellya5 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza zilele muncite in GAZ Bragadiru(Gospodarie AgroZootehnica). Pe internet am gasit ca la 4 zile muncite i se ... (vezi toată discuția)