avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru aplicatiile de plata trimestriale respectiv ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru aplicatiile de plata trimestriale respectiv iulie-septembrie, ...

Pentru aplicatiile de plata trimestriale respectiv iulie-septembrie, octombrie - dec. /2022 și ian-mar. /2023 s-au făcut plățile conform activităților consultanților tehnici. În luna aprilie s-a primit o solicitare de ajustare preț conform contractului :An=av+(1-av)*In/I0
Daca luna de referință e noiembrie 2021,cum vom considera luna"n"?
-în fc. de fiecare aplicație de plată respectiv:august, noiembrie /2022 și ianuarie 2023 sau martie 2023 pt. toată suma plătită pe cele 3 trimestre?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Bună seara! este legal dacă am primit un email de la administrația ... Nik90 Nik90 Bună seara! Este legal dacă am primit un email de la administrația blocului unde locuiesc că am o restanță de plată în cuantum de 835 de lei, dintre ... (vezi toată discuția)
Metoda calcul (ccc) concediu/indemnizatie pentru cresterea copilului Q5B4 Q5B4 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, cum se calculeaza (CCC), metoda de calcul pentru concediu/indemnizatia pentru cresterea copilului daca sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am terminat postliceala sanitara in iulie 2022. in ... AAndra2000 AAndra2000 Buna ziua! Am terminat postliceala sanitara in Iulie 2022. In Ianuarie 2023 am ramas însărcinată , urmând sa se nască copilul in Septembrie 2023. Pot ... (vezi toată discuția)