avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Sunt functionar public la o primarie de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Sunt functionar public la o primarie de oras si in ...

Buna ziua. Sunt functionar public la o primarie de oras si in urma cu două luni am cerut primarului-conducătorul instituției să îmi aprobe mutarea pe o altă funcție în aparatul primăriei. Menționez că dețin pregătirea și vechimea necesare pentru a ocupa funcția pe care am solicitat mutarea. Nu am primit niciun fel de răspuns la cererea mea. Ce trebuie sa fac? Cum să actionez mai departe în această speță?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
handocad, utilizator

Alte discuții în legătură

Delegare atributii functie conducere alexandru2004 alexandru2004 In anul 1997 am absolvit Colegiul administratie locala /secretariat ( SSD) angajandu-ma la Primarie in fct. de ref. de specialitate in cadrul compartimentului ... (vezi toată discuția)
Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)
Schimbare felul muncii george_dext george_dext Un functionar public ,angajat prin concurs ca inspector in cadrul departamentului financiar contabil- la executari silite, poate fii mutat fara acordul sau ... (vezi toată discuția)