avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație. Militarii, beneficiază ...

Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație. Militarii, beneficiază de reducerea vârstei de pensionare cu 2 ani, dacă au locuit 30 de ani în zone declarate poluante? Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în ... Daiana04 Daiana04 Buna ziua, Persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în zonele afectate de poluarea remanentă beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare ... (vezi toată discuția)
Zona medias - copsa mica beneficiaza de spor pentru conditii speciale de munca? emilina emilina Buna ziua, Am trait si am muncit in Medias si Copsa Mica la firme de constructii pana in 1996. Am in acrtea de munca specifiti anii lucrati in grupa a ... (vezi toată discuția)