avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Lucrez la o primărie comuna. In martie s-a majorat ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Lucrez la o primărie comuna. In martie s-a majorat salariul cu ...

Lucrez la o primărie comuna. In martie sa majorat salariu cu 10%. In luna iulie am trecut de la debutant la asistent si sa calculat la salariu de la angajare, deci acum am aproximativ aceeași suma ca dupa majorarea cu 10%.. Este corect sa raman la aceeași suma si colegii mei sa beneficieze si de cei 10% si eu nu!?

Alte discuții în legătură

Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari carmenssilva carmenssilva Lucrez intr-o primarie si am functia de inspector la biroul contabilitate. In cadrul primariei functioneaza un serviciu public de asistenta sociala care are un ... (vezi toată discuția)
Calcul drepturi salariale functionar public vali.herea vali.herea Buna ziua, Sunt incadrata ca functionar public,studii S, inspector,grad profesional asistent, clasa de salarizare 40, gradatia 5, cu o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)