avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cand se organizeaza anul acesta concursul la colegiul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cand se organizeaza anul acesta concursul la colegiul consilierilor ...

Cand se organizeaza anul acesta concursul la colegiul consilierilor juridici Bucuresti pentru stagiari? Pe site apare doar cererea de inscriere impreuna cu documentele ce trebuie incarcate. Poate nu ma uit unde trebuie. Cine ma poate lamuri va rog frumos.

Alte discuții în legătură

Examen definitivat uite ce am primit: "Stimati membrii, Va anuntam ca in luna octombrie va avea loc examenul de definitivat atat pentru consilierii juridici stagiari, ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la început de drum rusu-hortensia rusu-hortensia sunt proaspat angajata ca si consilier juridic fara experienta la o societate.nu am de la cine sa invat.dati-mi niste sfaturi,va rog. (vezi toată discuția)
Inscriere colegiul consilierilor juridici bucuresti mariusica1 mariusica1 Se sustine examen pentru a intra in Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti?Lucrez de 4 ani referent de specialitate mediu in cadrul unei instituti publice ... (vezi toată discuția)