avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua, sunt mama unei eleve cls a X-a în anul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua, sunt mama unei eleve cls a X-a în anul școlar 2022 ...

Bună ziua, sunt mama unei eleve cls a Xa în anul școlar 2022 - 2023. Fiica mea a reușit cu mare greutate să obțină un transfer școlar de la un liceu de muzică la unul cu profil filologie, cu tot cu examen de diferență luat, abia spre finalul anului școlar. Imediat după ce fiica mea s-a transferat, tocmai a început greva profesorilor și timp de 3 săptămâni ea nu a reușit să își ia note la noua materie - latină. Când au revenit cu toții la școală, elevi și profesori, fiica mea a fost anunțată de dna prof de latină că o lasă cu situația neincheiata pt la vară, refuzând să o asculte.
Când s-a fixat data examinării din vară, copila mea a absentat din motive medicale. Prin urmare, a rămas repetentă, conform legii.
Vă rog mult să îmi spuneți dacă mai există vreo soluție pentru ca fiica mea să dea evaluarea la lb latină în toamnă, fără să repede anul. Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Repetent cu sn-uri flor1n001 flor1n001 Buna ziua, Sunt elev in cls a 12 a la un liceu din Galati si in familia mea sunt o multime de probleme financiare.Am luat hotararea sa ma duc sa muncesc si ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
Transfer între unități rosalindamariee rosalindamariee Buna ziua! Astăzi caut îndrumare în acest loc pentru că trec printr-o situație dificilă. Fiica mea a susținut recent niște examene de diferența ... (vezi toată discuția)