avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am o intrebare referitoare la Legea nr. 351 din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am o intrebare referitoare la Legea nr. 351 din 12.12/2022: O ...

Am o intrebare referitoare la Legea nr. 351 din 12.12/2022:
O turnatorie de fonta in care se toarna piese pentru masini unelte si trimise spre alt beneficiar care fabrica masini unelte ,poate fi incadrata in sectorul constructii de masini? Personalul incadrat la litera j din aceasta l intreprindere beneficiaza de prevederile legii?

Alte discuții în legătură

O intrebare/nelamurire: o fabrica ce produce volane pentru masini(autovehicule) ... Dalvtan Dalvtan O intrebare/nelamurire: O fabrica ce produce volane pentru masini(autovehicule) , care dispune de turnatorie in care se topesc aliaje neferoase(aluminiu si ... (vezi toată discuția)
Legea 351/2022. buna ziua! am văzut că intră în vigoare de ... mierloiuionela mierloiuionela LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în vigoare de la 1Ianuarie 2023.Ma puteți lămuri și pe mine va rog:Eu lucrez că electrician întreținere ... (vezi toată discuția)
Legea 351/2022. va rog sa-mi spuneți dacă această lege se ... Gabi olt Gabi olt Legea 351/2022. Va rog sa-mi spuneți dacă această lege se aplica în cazul în care am lucrat că inginer in cadrul secției de Turnătorie aliaje ... (vezi toată discuția)