avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Pe data de 21 05 2023 am provocat un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Pe data de 21 05 2023 am provocat un accident pe un ...

Buna ziua! Pe data de 21 05 2023 am provocat un accident pe un drum judentean inafara localitatii, neiluminat, incercand sa evit un obstacol aflat pe banda mea de mers, acesta nefiind semnalizat, am derapat si m am rasturnat, victimele nu au patit aproape nimic si n au depus plangere, organul de cercetare penal m a instiintat ca permisul il voi primi la solutionarea dosarului, prin urmare ar trebui sa-l cred sau sa ma astept sa fie suspendat 180 zile?

Alte discuții în legătură

Accident fara victime, cu autovatamare Anna55 Anna55 Buna, Am avut un accident in urma cu o saptamana , m-am rasturnat intr-o curba pe un drum judetean, am derapat fiind un fel de polei pe drum si lapovita. Nu ... (vezi toată discuția)
Proces cu administratorul drumului mitica66 mitica66 Buna ziua .am avut un accident de circulatie acum un an cu o victima.Accidentul s-a intamplat intr-o curba dubla care nu era semnalizata era si drum in lucru ... (vezi toată discuția)
Accident în timpul parcării Zsolt14 Zsolt14 Azi, în jurul orei 6:45 conduceam mașina spre casă de la locul de muncă. Mă apropiam de parcare care se afla la marginea drumului cu 3 benzi. Eu eram ... (vezi toată discuția)