avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatean nepalez schimbare angajator.Buna seara, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatean nepalez schimbare angajator.Buna seara, Societatea la care lucrez, doreste sa angajeze un nepalez si s au facut toate demersurile in vederea obtinerii avizului, insa dupa 3 luni si jumatate am primit programarea la Imigrari. Problema este ca pana

Buna seara,
Societatea la care lucrez, doreste sa angajeze un cetatean nepalez. S au facut toate demersurile in vederea obtinerii avizului pentru schimbare angajator, insa programarea a durat 3 luni si jumatate la Imigrari. Pana ridicam avizul , avand in vedere ca term este de 30 zile si chiar peste ca se intarzie, suntem la limita 1, 2 zile pana la expirarea vechiului permis. Ce mai putem face in siuatia asta? Mai putem obtine permisul de sedere?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum obtin permis de sedere sau o prelungire bettyna bettyna Buna seara firma la care lucrez doreste sa angajeze un cetatean strain NON-UE. al carui permis de sedere expira peste 60 de zile. Societatea urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de sedere in romania pentru un cetatean tunisian loredana babai loredana babai Sunt casatorita cu un cetatean tunisian,deocamdata locuim in Spania iar sotul meu are documente de familar a unui cetatean comunitar in Spania...Dorim sa ne ... (vezi toată discuția)
Drept de sedere parinti ai membrului de familie mohamedgas mohamedgas Ma numesc Mohamed Sunt Membru de Famile Cetatean Roman ,Casatorit aici in romania de aproape 5 ani si am un permis de sedere de 5 ani .Dupa casatorie am adus ... (vezi toată discuția)