avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren casă legea nr.15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren casă legea nr.15/2003

Bună ziua, vreau sa depun actele la primărie c conform "Teren gratuit pentru construcția unei case, garantat de Legea nr. 15/2003"
Acolo se specifica este nevoie de o declarație pe propria răspundere ca nu sunt proprietar,

b) la data depunerii cererii, precum și la data rezolvării acesteia nu au avut sau nu dețin în proprietate o locuință ori un teren destinat construirii unei locuințe proprietate personală, atât în localitatea în care se solicită atribuirea în folosință a unui teren, cât și în alte localități.
(2) Consiliile locale pot stabili criterii suplimentare față de cele prevăzute la alin. (1), în vederea atribuirii terenurilor disponibile..

Eu sunt plătesc chiria (eu sunt chiriașul în acte) unui teren pe care are tataia casa penumele lui, se pot depune actele în regulă?

Alte discuții în legătură

Ce conditii trbuiesc indeplinite pentru a primi un teren din partea primariei pt. constuirea unei locuinte? Alin89iosif Alin89iosif Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)
Legea nr.15/2003 mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel am o fata de 18 ani,poate obtine un teren de la primarie pe care poate construi o casa. (vezi toată discuția)
Drepturi legale pentru tineri casatoriti remusflorentin remusflorentin Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)