avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot sa aflu daca o datorie la ANAF este prescrisă?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot sa aflu daca o datorie la ANAF este prescrisă?

Buna ziua,

Cum pot sa aflu daca o datorie la ANAF este prescrisă fara a intrerupe termenul de prescriptie cf. Art. 709 din Codul de procedură civilă?

In 2014 mi-am depus demisia din armata si am plecat in străinătate.

In noiembrie 2014 s-a emis decizia de imputare si s-a inceput impotriva mea procedura executarii silite pentru recuperarea datoriilor cu scolarizarea in scoala militara.

ANAF-ul a emis acte de executare silita cam in fiecare an pana in 2018. Ultimul act a fost emis in 2018 (nu mai imi amintesc exact luna) si de atunci probabil sunt in insolventa.

Cum as putea sa aflu daca aceasta datorie s-a stins?

Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Prescriptie, executare silita, cheltuieli de scolarizare anonimous1234 anonimous1234 Buna ziua, As avea o intrebare referitor la perioada de prescriptie a unei executari silite. Mi-am depus demisia din armata in 2014 si am plecat in ... (vezi toată discuția)
Prescripție datorie din 2014 - coronavirus anonimous1234 anonimous1234 Buna ziua, In noiembrie 2014 s-a emis decizia de imputare si s-a inceput impotriva mea procedura executarii silite pentru recuperarea unor datorii cu ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii cristian7002 cristian7002 Buna ziua, Va cer ajutorul si sfatul in următoarea problema: Am un debitor pe societate care are sa-mi dea bani din 2008 iar pe data de 29.04.2010 am depus ... (vezi toată discuția)