avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua am și eu urma speță: Am o firma ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua am și eu urma speță: Am o firma autorizata să facă ...

Buna ziua am și eu urmatoarea speță:
Am o firma autorizata să facă lucrări electrice, iau o lucrare la un client, emit factura cu termen de plata. Execut lucrarea și aproape de sfârșit clientul îmi zice că nu plătește factura deși a expirat termenul de plata. In acel moment îmi iau materialele (inclusiv cele montate) și plec. Ce riscuri îmi asum atunci? Teoretic materialele nefiind achitate nu pot fi proprietatea lui astfel mă consider îndreptățit să mi le iau și să plec
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2023
gabineicut, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum inchei un contract de prestari servicii? nicolaecostel nicolaecostel Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra. De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila lucrari instalatii electrice mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Am preluat o societate de curand care are ca obiect de activitate lucrari de instalatii electrice (mai executa si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu 2 luni am inceput lucrarile de renovare ... pintea_adela pintea_adela Buna ziua. In urma cu 2 luni am inceput lucrarile de renovare la parterul casei. Muncitorul care s-a ocupat de zugravit, parchet, vopsit scara si montat ... (vezi toată discuția)