avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am un ordin de protectie judecatoresc pe 6 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am un ordin de protectie judecatoresc pe 6 luni pentru ...

Buna ziua, am un ordin de protectie judecatoresc pe 6 luni pentru fostul sot dar acesta continua sa il incalce si ma urmareste. As dori sa obtin o bratara , dispozitivul electronic pentru supraveghere, am inteles de la politie ca pot cere modificare masurilor impuse de ordinul de restrictie si sa solicit acest dispozitiv. Exista aceasta posibilitate? Ar putea fi aprobat ?

Alte discuții în legătură

Important.bună ziua!sunt o mamă cu un copil de 10 ani victima a violenței ... Mariana Stefan Mariana Stefan Bună ziua!Sunt o mamă cu un copil de 10 ani victima a violenței domestice am plecat de acasă în luna martie a acestui an am obținut ordin de protecție ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua, Intentionez sa cer un ordin de restrictie impotriva fostului meu sot care ma forteaza sa ma impac cu el. Motivul separarii de el a fost violenta ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)