avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, A aparut o problema cu Cuponul de pensie, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, A aparut o problema cu Cuponul de pensie, dupa un ...

Buna ziua,
A aparut o problema cu Cuponul de pensie, dupa un an cind totul a decurs normal, si va-si ruga daca se poate sa imi spuneti ce sa intimplat. Eu am domiciliul innConstanta, dar citeva luni pe an stau in Canada la copii. Pentru perioada cind nu stau in tara, am mandatat pe soacra mea sa imi ridice Cuponul de pensie, si sa ma reprezinte. Mentionez ca banii intra pe Card. In ultimele doua luniapar doua cupoane, unul pe numele meu , unul pe numele mandatarei, si mai mult, nu se gasesc, decit cu mare greutate. De la Casa de pensii ni s-a spus ca trebuie facuta alta procura cu adresa din Canada. Nu face sens, pt ca in Canada stau temporar la copii. Spuneti-mi va rog daca procura facuta la Consulatul roman din Canada , unde figureaza ca am resedinta in Romania are valoare , asa cum a avut un an intreg, pina acum. Va multumesc anticipat pt lamuriri Cu stima

Alte discuții în legătură

In legatura cu ridicarea cuponului de pensie dumitrescucosti dumitrescucosti Daca pensia este pe card pentru ridicarea cuponului de pensie mai trebuie procura sau e de ajuns copie dupa buletin ? (vezi toată discuția)
majorare pensie de intretinere canada ContSters94193 ContSters94193 Stimate Doamne si stimati Domni, negasind un subiect asemenator cu al meu am decis sa deschid un nou subiect si va rog sa ma ajutati cu sfaturi sau ... (vezi toată discuția)
Plata pensie - restanta pt pers cu domiciliu in strainatate Alia121 Alia121 Buna ziua, Mama mea are domiciliul in strainatate si nu isi primeste pensia la timp si nici cupon de pensie. Decizia de pensionare i-a venit la sfarsitul ... (vezi toată discuția)