avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozitare pfa cu mai multe coduri caen
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozitare pfa cu mai multe coduri caen

Buna ziua,

Intampin urmatoarea problema si nu am gasit ajutor pe internet, si ma gandeam ca poate ma puteti ajuta dvs.

Momentan am PFA cu cod CAEN 6202 pe norma de venit infintat in Februarie 2023. Totusi, acum, din Octombrie, as vrea sa fac si alte lucruri si as vrea sa imi adaug si cod CAEN 6201.

La sfarsitul anului fiscal, cum se va face impozitarea, daca din februarie pana in octombrie am activat in norma de venit cu caen 6202, si din octombrie sunt fortat sa trec in regim real ca sa imi pun 6201? Platesc tot anul 2023 in regim real, sau lunile in care am fost pe 6202 cu norma, si restul in real?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trecerea de la pfa sistem real la norma de venit dupa 31.01.2012 haragusfilip haragusfilip Buna ziua, Intrebarea mea este legata de trecerea de la sistem real la norma de venit. Din pacate haosul cu trecerea codurilor it la normele de venit m-a ... (vezi toată discuția)
Coduri caen : de la 6201 la 6202 lara2012 lara2012 Buna seara, Va cer sfatul intr-o problema cel putin dubioasa la prima vedere: PFA infiintat din 2006 pe CAEN 6201, norma de venit. Odata cu scoaterea ... (vezi toată discuția)
De la norma de venit la sistem real MikePort MikePort Buna ziua, Dupa ultimele modificari se pare ca e sigur ca din 2012 nu va mai exista norma de venit in domeniul IT, indiferent de judet. Trecand de la norma ... (vezi toată discuția)