avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua. As vrea sa ma lămuriți și pe mine legat ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua. As vrea sa ma lămuriți și pe mine legat de programul ...

Buna ziua. As vrea sa ma lămuriți și pe mine legat de programul Rabla Local. Dacă eu am masina înscrisă pe sectorul 6 iar adresa de domiciliu este în sectorul 3 la ce sector trebuie sa depun cererea ptr dosar. La adresa de domiciliu sau cea unde este inregistrata masina in evidențele fiscale ? Mi-am mutat domiciliul în sectorul 3. Masina este înregistrată la adresa din sectorul 6
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu impozit auto Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am schimbat domiciliul in Iulie 2015 dar adresa de transfer am depus-o in August 2016. Intrebarea mea este: care lege se aplica: Cod fiscal 2015 sau cod ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o întrebare legată de programul rabla local ... birinateona birinateona Bună ziua. Am o întrebare legată de programul Rabla Local mai exact criteriul următor: \"să dețină un autovehicul uzat înmatriculat pe numele său de ... (vezi toată discuția)