avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Într-o școală, o anume doamna profesoara a strigat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Într-o școală, o anume doamna profesoara a strigat la un elev. ...

Într-o școală, o anume doamna profesoara a strigat la un elev. De fata nu a fost niciun profesor adult, ținând cont ca zice ca s a petrecut în pauza. Sunt Președinta comisiei de cercetare disciplinara. Inspectoratul județean a venit și ne a spus ca este obligatoriu sa chemam la declarații 2 copii, care presupusa victima spune ca ar fi fost martori. Copiii în cauza au împlinit în luna septembrie 14 ani. Va rog frumos sa mi spuneți care sunt procedurile legale de audiere a martorilor minori, am tot citit și peste tot am întâlnit în procesul penal, dar la noi în instituție nu este proces penal. Nu am găsit audierea martorilor peste 14 ani. Va. Rog din suflet dacă poate sa mi răspundă cineva.

Alte discuții în legătură

Sex cu elevii Anca_99 Anca_99 Unde se poate face plangere, daca ai aflat ca un profesor face sex cu elevii? Emailul de la edu.ro nu functioneaza, stie cineva un mail? Ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)
Buna seara! astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ... Lupei Luminița Lupei Luminița Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o ... (vezi toată discuția)