avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Declaratia 112 si plafon abonament sala
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Declaratia 112 si plafon abonament sala

Buna ziua,
Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu urmatoarele:
In limita plafonului de 400 de euro lunar, de abonamentul de sala, poate beneficia gratuit si categoria salariatilor care nu au functia de baza la angajatorul care da aceasta facilitate?
De asemenea, in D112 se pune suma cu tva, sau fara tva din factura abonamentului de sala?
Si, desi a fost introdusa in februarie 2023 aceasta facilitate, plafonul este tot de 400 euro pentru tot anul 2023, sau pentru 2023 este mai mic, fiind scoasa luna ianuarie?
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Plafoane d112 l_alexandra l_alexandra Buna ziua, Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: Pot beneficia in limita plafonului de 400 de euro anual si categoria salariatilor care ... (vezi toată discuția)
Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu printr-o clinica privata ionut_boss1989 ionut_boss1989 Buna ziua Lucrez la o companie și se oferă un beneficiu prin Signal Iduna (clinica privata sau un fel de asigurator medical) in valoare de 400 euro / ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata pt salariatii societatii loredana.bugu2 loredana.bugu2 Buna ziua, Societatea a incheiat o polita de asigurare reprezentand asigurare de viata pentru salariati. Cheltuiala este deductibila pentru societate? ... (vezi toată discuția)