avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUM VOI FI ANGAJATA ???/
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUM VOI FI ANGAJATA ???/

as dori sa stiu si eu cum voi fi incadrata de la data de 1 ianuarie 2010
la data de 1 decembrie 2009 aveam salariul de incadrare 1368 ca asistent igiena principal cu postliceeal cu o vechime de 25 % , am 22 de ani si 10 luni lucrati la data de 15 ianuarie 2010. Beneficiez de urmatoarele sporuri pe linga cel de vechime: spor de stabilitate 11 %, spor de conditii deosebite 7 %, spor de urgenta 15 % (unitatea fiind spital de urgenta).
Dupa noua grila de salarizare unde ma incadrez ??

Alte discuții în legătură

Noua reincadrare si salariul de baza aferent....putin ajutor! mocutzy27 mocutzy27 buna ziua! noile legi ne au bagat in ceata pe toti cred.... am primit astazi o dispozitie cum ca se acorda 15% la salariul brut de incadrare insa imi scade de ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu de baza brut AliceS AliceS Buna ziua, As dori sa aflu,in conditiile in care ma poate ajuta cineva cu informatiile corecte,cum se calculeaza si care ar fi salariul de baza brut la ... (vezi toată discuția)
Calculul sal. pt. pr. si marirea de 8% ifrim_reny ifrim_reny buna ziua! solicit ajutor pt. a intelege cum mi-a fost calculat salariul . In iunie 2012 am primit gradatia a doua , marirea pt. principal si cei 8%. Mentionez ... (vezi toată discuția)