avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... legea pensiilor ce număr are ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

legea pensiilor ce număr are ?

legea pensiilor ce număr are ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 09:52, 18 Martie 2024
Legea propriu-zisa nu are niciun numar .. a fost adoptat doar proiectul de lege de catre Guvern, urmand ca acesta sa fie discutat si aprobat de Parlament si promulgat de presedintele tarii.
nu are un număr în procesul legislativ ?
Nu are inca un numar afisat pe site-ul Camerei Deputatilor.
360/2023

Cornel Vasile a scris:

Nu are inca un numar afisat pe site-ul Camerei Deputatilor.

la data postarii raspunsului nu avea numar ... iar de atunci, s-a tot discutat de celebra lege.

Alte discuții în legătură

Punct pensie 40% respectiv 45% herling herling In Senat s-a aprobat de la 1,01.2017 punctul de la 40% din salariul mediu. .Cand se afla pe ordinea de zi la Camera.Deputati si ce nr.are proectul de ... (vezi toată discuția)
Proces legislativ. ContSters394463 ContSters394463 Buna ziua ! Nu am cunostinte in domeniu si pun o intrebare: Daca parlamentul voteaza o modificare a unui articol dintr-o lege este necesar ca presedintepe ... (vezi toată discuția)
Am văzut că în data de 9 noiembrie 2023 , să votat proiectul ... dodorel62 dodorel62 Am văzut că în data de 9 noiembrie 2023 , să votat proiectul cu noua lege a pensiilor . Ce traseu trebuie sa mai urmeze pentru a deveni lege , sau merge ... (vezi toată discuția)