avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cablu Enel pe proprietatea vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cablu Enel pe proprietatea vecinului

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea situatie: am o curte in judetul Ilfov. La momentul in care am racordat casa la curent vecinul din dreapta si-a dat acordul pentru traversarea curtii sale de catre cablul electric de la stalpul situat in stada. In momentul de fata m-a notificat ca nu mai este de acord cu acest lucru si mi-a dat 5 zile sa schimb modalitatea de racordare la Enel. Ce ma sfatuiti? Care sunt variantele pe care le am la dispozitie? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2023
gpestean, utilizator

Alte discuții în legătură

Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
Vecinii nu permit instalarea bransamentului electric pe spatiul public in dreptul proprietatii lor. maximleo maximleo Accesul la terenul propriu il am pe o alee de 3 m latime. Cei de la electrica au venit sa instaleze bransamentul electric, dar nu o pot face pe aleea mea ... (vezi toată discuția)
Cablu electric petrutaecaterina petrutaecaterina buna ziua,am si eu o intrebare: am cumparat o proprietate care avea iesire la 2 strazi ,adica eu am luat casa si a mai ramas un teren, cablul meu electric ... (vezi toată discuția)