avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare calificativ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare calificativ

Buna seara. Lucrez in invatamant si doresc sa ma lamuriti in urmatoarea problema:

Anul trecut, in luna august, am formulat o reclamatie catre directorul scolii in care lucrez, prin care i-am adus la cunostinta faptul ca mi-au fost incalcate anumite drepturi din C.M si C.I.M

Fara a mi se solutiona reclamatia in conformitate cu prevederile ROI al scolii, in luna septembrie mi s-a acordat calificativul "bine" pe anul scolar 2008-2009, incalcandu-se art. 52 alin. 4 cap. IV sectiunea II din Legea nr. 128/1997 privind Statutul Personalului Didactic, in sensul ca nu am fost chemata in C.A cand s-a discutat calificativul.

In urma unei adrese formulata catre Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii am fost chemata in C.A in luna noiembrie 2009 dar mi-a fost mentinut calificativul "bine".

As putea cere anularea calificativului (11.11.2009) in instanta deoarece nu mi-a fost solutionata reclamatia ? Intreb acest lucru deoarece ceea ce am reclamat vizeaza puncte care mi-au fost scazute la fisa de evaluare (calificativ). Daca da, cat timp am la dispozitie si pe cine ar trebui sa dau in judecata? Directorul sau C.A ? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
clank1982, utilizator

Alte discuții în legătură

Traiasca invamantul romanesc andre10191 andre10191 Lucrez in invatamant si am urmatoarea problema: Acum 2 saptamani am formulat o sesizare catre directoarea scolii in care functionez ( in aceeasi zi am fost ... (vezi toată discuția)
Cine este angajatorul? Radamante Radamante Potrivit legii nr.128 din 12 iulie 1997(Art. 11. -(5) În învăţământul de stat, validarea concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice se face de ... (vezi toată discuția)
Evaluarea anuala cadru didactic ContSters103501 ContSters103501 Buna ziua, cazul meu si intrebaril mele sunt urmatoarele: -lucrez in invatamant si la evaluarea anuala am primit un calificativ micsorat fata de ... (vezi toată discuția)