avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua ! Am finalizat un dosar pentru conducerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua ! Am finalizat un dosar pentru conducerea unui vehicul ...

Bună ziua !
Am finalizat un dosar pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului .
S a finalizat cu amânarea aplicării pedepsei însă în perioada de supraveghere nu pot conduce autovehicule .
Am înțeles ca exista un punct în codul penal pentru modificarea sau încetarea obligatiilor
Cum ar fi conducerea autovehiculelor , care ar fi motivele sau când anume poate interveni acest lucru .
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Conducerea sub influența alcoolului. Catalin2907 Catalin2907 Bună ziua ! Am încheiat un dosar penal oe baza conducerii sub influența alcoolului . Am primit o hotărâre cu amânarea aplicării pedepsei și un ... (vezi toată discuția)
Am condus cu permisul suspendat Vecinu Vecinu In data de 22.04.2016 la ora 16:45,eram pe o strada secundara la volanul unei dube si prin fata mea a trecut un echipaj de politie fapt pentru care m-am ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului Barbuceanu Barbuceanu Buna ziua! Pe 12.12.2016 permisul de conducere mi a fost retinut din cauza alcoolului 0.48 mg/l am fost la IML si dosarul a fost trimis la parchet. Cat poate ... (vezi toată discuția)