avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,sotul meu are o firma de constructi unde eu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,sotul meu are o firma de constructi unde eu eram angajata,insa ...

Buna ziua,sotul meu are o firma de constructi unde eu eram angajata,insa in luna mai i-am cerut contabilului sa ma scoata de la angajare.Stiind ca nu mai sunt angajata am platit la ANAF, doar firma.Acum am fost instiintata sa platesc 18000 lei ca eu eram angajata si contabilul nu m-a scos asa cum i-am cerut.Ce pot face in acest caz?Pot plati esalonat suma?

Alte discuții în legătură

Sume neutilizate la stingere? bluesky_c3 bluesky_c3 In seara asta am făcut greșeala să accesez spațiul virtual personal de pe site-ul ANAF și am solicitat informații despre obligațiile de plată. ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar oug 34/2009 neplatit dar eliminat cu oug 87/2010 ContSters384001 ContSters384001 Buna ziua .Firma mea nu a fost suspendata prin ORC dar a fost inactiva cu declaratii depuse in O .Deci fara activitate .In 2016 am scos fisa sintetica si am ... (vezi toată discuția)
Poprire cont puse de anaf Mary136 Mary136 Buna ziua, Am avut o datorie la anaf de 50 lei de prin 2015. Am avut un pfa, am lucrat vreo 2 luni si imi bagasem deduceri personale, dar pt ca am lucrat asa ... (vezi toată discuția)