Buna ziua, am si eu o intrebare, va rog. Operatorul retelei de apa, mi-a invederat ca daca doresc sa ma bransez la reteaua de apa si canalizare, este nevoie sa realizez eu extinderea acesteia (260 m). Pana aici totul clar (daca vreau apa, cum primaria nu are fonduri, platesc, bun) Problema este urmatoarea, fiind vorba de o investitie de cca. 20000 euro, nu reusesc sa inteleg de ce nu am dreptul ulterior de a fi despagubit (fiind prim investitor, asa cum se intampla in cazul curentului sau gazului) Ma puteti lamuri va rog? In care lege/regulament, HG, OG, OUG sau ce o mai fi este mentionat ca, in cazul realizarii unei extinderi de apa si canalizare pe cheltuiala proprie (din nou, pentru ca nu exista fonduri), aceasta investitie nu poate fi recuperata nici macar partial, ba din contra, eu dupa ce predau lucrarea domeniului public si in administrarea Companiei Apa, a doua zi oricine doreste sa se branseze, o poate face fara probleme gratis, achitand doar costul bransamentului. Va multumesc