avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere retea apa potabila si canalizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere retea apa potabila si canalizare

Buna ziua, am si eu o intrebare, va rog. Operatorul retelei de apa, mi-a invederat ca daca doresc sa ma bransez la reteaua de apa si canalizare, este nevoie sa realizez eu extinderea acesteia (260 m). Pana aici totul clar (daca vreau apa, cum primaria nu are fonduri, platesc, bun) Problema este urmatoarea, fiind vorba de o investitie de cca. 20000 euro, nu reusesc sa inteleg de ce nu am dreptul ulterior de a fi despagubit (fiind prim investitor, asa cum se intampla in cazul curentului sau gazului) Ma puteti lamuri va rog? In care lege/regulament, HG, OG, OUG sau ce o mai fi este mentionat ca, in cazul realizarii unei extinderi de apa si canalizare pe cheltuiala proprie (din nou, pentru ca nu exista fonduri), aceasta investitie nu poate fi recuperata nici macar partial, ba din contra, eu dupa ce predau lucrarea domeniului public si in administrarea Companiei Apa, a doua zi oricine doreste sa se branseze, o poate face fara probleme gratis, achitand doar costul bransamentului. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
alex ferenczi, utilizator

Alte discuții în legătură

Acord extindere retea de gaz Zoltan.Ormos Zoltan.Ormos Buna Doresc sa fac o extindere a unei retele de gaz deja existente. Reteau existenta a fost construita de o asociatie sponsorizata din fonduri din strainatate ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze Iuli34 Iuli34 Bună ziua, locuiesc la curte, pe un drum de servitute, fiind ultima locuință construita, ca și poziție. Locuinta a fost racordata la rețeaua de gaze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu extinderea retelei ... Adeluta13 Adeluta13 Buna ziua, As avea o intrebare in legatura cu extinderea retelei electrice(CEZ). In 2013 parintii mei pentru a avea energie electrica in gospodarie a trebuit ... (vezi toată discuția)