avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, In noiembrie 2013 a inceput executarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, In noiembrie 2013 a inceput executarea silita a subsemnatului ...

Buna ziua,
In noiembrie 2013 a inceput executarea silita a subsemnatului pentru o decizie de imputare a angajatorului, emisa odata cu decizia de concediere in 2003 (ne-am judecat 10 ani, dar fiind o companie nationala .........).
Am formulat contestatie la executare dar aceasta a fost respinsa.
Prin poprirea pe conturi am platit cca 30 % din imputatie pana in 2016 cand am ramas fara loc de munca si implicit fara venituri, situatie in care ma gasesc si azi.
Intrucat nu am mai putut achita creditul la o banca pentru casa, in 2017 am fost executat silit si am ramas si fara locuinta. Si pentru aceasta executare am formulat contestatie cu toate caile de atac posibile, dar toate au fost respinse.
Din 2019 nu am mai primit nici o instiintare de la nici un executor..
De ce si in prezent figurez cu poprire pe conturi, nu a intervenit in ambele cazuri perimarea executarii, precum si prescriptia dreptului de a reincepe executare silita ?
Cum sa procedez intrucat pentru ambele executari am formulat contestatii la timpul respectiv.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in noiembrie 2013 a inceput executarea silita a subsemnatului ... F1987 F1987 Buna ziua, In noiembrie 2013 a inceput executarea silita a subsemnatului pentru o decizie de imputare a angajatorului, emisa odata cu decizia de concediere in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in septembrie 2014 am facut un credit la un ifn pe ... F1987 F1987 Buna ziua, In septembrie 2014 am facut un credit la un IFN pe care l-am achitat pana in luna mai 2015, moment in care am fost trimis in somaj de catre ... (vezi toată discuția)
Elucidare poprire bianca12 bianca12 Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la care nu am mai achitat ratele din decembrie 2010, creditul fiind scadent in 2017. Am primit instiintare de ... (vezi toată discuția)