avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Dețin o proprietate, de 700 mp. La ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Dețin o proprietate, de 700 mp. La cumpărare era ...

Bună ziua! Dețin o proprietate, de 700 mp. La cumpărare era pe ea un bazin comun de apa a 7 familii. Specific că fântâna se afla pe o altă proprietate.Am dreptul legal sa interzic utilizatorilor dreptul de folosință asupra bazinului, întrucât intra des la mine in gradina pentru întreținere? Motivul este că în fapt au redus debitul apei in fântână deversând o , din răutate pe drum. Eu sunt in amontele sursei și cf principiul vaselor comunicante sunt ultima aprovizionată. Prin urmare, bazinul aprovizionează cu apa pe cei de jos și eu sunt privată da câțiva ani de dreptul de folosință prin fenta cu deversarea din fântână pentru a tine bazinul la debit redus.. Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2024
Amalia dinu, utilizator

Alte discuții în legătură

Deversare ape uzate pe strada AlinaMarinBadea AlinaMarinBadea Buna ziua. In zona in care locuim nu exista canalizare asa ca avem o fosa septica ecologica. Acest tip de fosa, pentru cine nu cunoaste, are 2 compartimente, ... (vezi toată discuția)
Apa meteorica - facturare abuziva zinca iulian zinca iulian Facturarea apei meteorice - cum o putem desfiinta ? (vezi toată discuția)
Deversare ape fecaloid menajere anti77 anti77 M-am mutat cu familia de la oras intr-un presupus mediu mai curat la un sat intr-o casa construita 1975, numai ca sa aflu ca vecinii devarsa ape fecaloid ... (vezi toată discuția)