avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Venituri salarii realizate in Turcia - ce taxe platesc ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Venituri salarii realizate in Turcia - ce taxe platesc in Romania?

Buna ziua,

Sotul meu este cetatean turc. Are permis de sedere romanesc reintregire familie si are rezidenta fiscala in Romania. A primit o oferta de la o companie turceasca. Compania este localizata in Turcia, are sediul doar acolo si salariul, taxele vor fi platite acolo. Noi locuim in Romania. Cum trebuie sa procedeze in Romania, pentru a fi in regula din punct de vedere fiscal, in conditiile realizarii veniturilor din salarii in strainatate - Turcia?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Permis de sedere in ro pentru cetateni turci marinelacotta marinelacotta Am rugamintea daca imi puteti spune care sunt actele necesare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru niste cetateni turci care detin viza tip ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in ro Damla Damla Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am avut o relatie cu cetatean turc in urma careia am un copil. Copilul este recunoscut de tatal ... (vezi toată discuția)
Sunt din moldova si am cetanenie româna..recent casatorita cu cetatean turc.. LilianaVK LilianaVK Buna..am nevoie de mare ajutor..sunt din Moldova si am primit Cetanenie Româna cu ceva luni in urma..recent m-am casatorit cu cetatean turc si locuim in ... (vezi toată discuția)