avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitul microintreprinderilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozitul microintreprinderilor

Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la impozitul microintreprinderilor. Se considera indeplinita conditia realizarii a 80% din veniturile totale conform codului CAEN daca firma nu a realizat deloc venituri in 2023? In rest indeplineste toate conditiile si nu stiu daca o las la impozit micro sau o trec la impozit pe profit.
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trecerea de la impozit pe profit la micro de 1% este posibila din 2024? Andreea Muresan Andreea Muresan Buna ziua! Conform noilor reguli am trecut in 2023 la impozit pe profit de la 16% ( de la micro 3% in 2022). As vrea sa stiu daca va fi posibil ca din ... (vezi toată discuția)
Venituri consultanta 2022 sau 2023 Coordonare Coordonare Noul plafon în funcție de care firmele se încadrează la regimul de impozitare micro sau la regimul de impozitare pe profit se aplică începând cu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire microintreprindere sau impozit pe profit projectwon projectwon Salut, sunt administrator al unei firme de consultanta cu codul caen 7022 : Activitati de consultanta pentru afaceri si management . Sunt nelamurit in ceea ce ... (vezi toată discuția)