avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare formular cu informatiile fiscale pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare formular cu informatiile fiscale pentru contul de AdSense

Buna seara.
Sper sa nu fie off topic intrebarea, dar nu ma descurc in a completa acest formular cu informatiile fiscale pentru contul de AdSense si poate cineva de aici stie sa ma indrume putin va rog.
Sunt puțin confuz în legătură cu secțiunile privind excepțiile fiscale și numărul de identificare fiscală. Aș aprecia foarte mult dacă cineva ar putea să împărtășească cu mine pașii corecți de urmat sau să-mi ofere un exemplu de cum au completat acest formular. Nu l-am completat inca, desi par selectate casutele din screenshot.
Atasez aici un link catre un screenshot. Va multumesc tare mult!
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Diferenta intre "scutire personala" și "scutire personala majorata" sunsray sunsray Recent am descarcat o cerere pentru [b]Scutire impozit pe venit din salariu[/b] , care sa o completez, - (o găsiți aici ... (vezi toată discuția)
Regulamentul ce 1896/2006 - somatia de plata europeana oana1 oana1 Buna ziua. va rog a ma ajutati cu un model \"completat\" al anexei nr.1 al acestui regulament. Am citit regulamentul precum si indiciile de completarea a ... (vezi toată discuția)