avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ordinul 50/1990, anexa II, pct 160 considerati ca se ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ordinul 50/1990, anexa II, pct 160 considerati ca se aplica pentru ...

ordinul 50/1990, anexa II, pct 160 considerati ca se aplica pentru lucru in conditii de radiatii , unde electromagnetice, sau doar pentru activitatea in constructii ? (asa zice Casa de pensii)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 27 Ianuarie 2024
Se refera strict, doar la intreprinderile mentionate.la pozitia respectiva.
Activitatea dvs. in conditii de radiatii, unde electromagnetice, in ce fel de intreprindere s-a desfasurat, alta decat din domeniul ctii. ?
grupa a II-a de munca anexa 2 pct. 160 se refera la " personalul de la locurile de munca sau activitatiile cu conditii de munca nocive, grele sau periculoase, cu temperaturi scazute sau ridicate, in mediu cu pulberi diverse, umiditate, zgomot, trepidatii, gaze toxice, radiatii, vapori de lacuri sau vopsele, in intreprinderile din industria materialelor de constructii(hale sau poligoane de prefabricate din beton si beton celular, linii tehnologice de fabricare a ipsosului, gipsului, produselor ceramice, agrocalcarului si dolomitei, materialelor de zidarie, dalelor mozaicate, ateliere de tamplarie-modelarie-chituire, executarea de carcase si confectii metalice precum si activitatea manuala de incarcari-descarcari si manipularea materiilor prime, semifabricatelor produselor finite si combustibililor.
da, am lucrat in MAPN ca desenator tehnic
Procedura de stabilire a salariaţilor civili care lucrează în condiţiile deosebite/speciale ori grupa I/grupa a II-a de munca trebuie sa fie reglementată printr-un protocol încheiat între Ministerul Muncii şi MApN.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Activitatea depusa de dvs. nu se incadreaza la pct. 160 din anexa II la ordin nr. 50/ 1990 completat la 31.08.1994.

Alte discuții în legătură

Ordinul 50/1990 republicat in 1994 anexa 2 pct.160 gned gned Buna seara,vreau sa stiu si eu la ce se refera Ordinul 50/1990 Republicat in 1994 Anexa 2 pct.160, va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Ord.50/1990 ,pct.3 anexa 2, pct. 160; 100% Păduraru David Păduraru David Bună tatăl meu a depus un dosar pentru pensionare și i sa spus că un document nu este valabil lucrând ca electrician in grupa a 2 a ORD.50/1990 ,pct.3 ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 50/1990 grupa 2 de munca amy1890 amy1890 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa gasesc grupa de munca corecta a mamei mele care a lucrat la MASE PLASTICE la fostele IPP-uri mai multi ani. Asi dori sa-mi ... (vezi toată discuția)