avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare silită

Excepții de la plata cauțiunii
În conformitate cu prevederile Legii 193/2000, art.13 (9) ”Prin derogare de la prevederile art. 719 alin. (2) şi (3) din Codul de procedură civilă, atunci când se solicită suspendarea executării silite, consumatorii sunt exceptaţi de la plata unei cauţiuni atunci când fac dovada faptului că veniturile lunare nu depăşesc valoarea cumulată a două salarii minime pe economie”.
Salariul minim pe economie brut de 3300 lei sau net se ia în calcul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2024
juliaeva, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara revin cu o întrebare am suferit un accident de muncă ... Sorin19898 Sorin19898 Buna seara revin cu o întrebare Am suferit un accident de muncă Casa de pensii mi a plătit acei banii compensatorii Nu înțeleg de ce ei mi au plătit ... (vezi toată discuția)
Poprire pt o persoana cu copil si sot in intretinere... monalisaalina monalisaalina Am marea rugaminte sa imi spuneti in situatia in care se pun 2 poprii la un salar minim si anume 804 lei unei persoane care are in intretinere copil monor si ... (vezi toată discuția)
Contribuție cass anastasemisu anastasemisu Bună ziua, Sunt persoana fizica și înregistrez venituri din chirii si dobânzi bancare. Depășesc plafonul de 12 salarii minime brute pe economie și ... (vezi toată discuția)