avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Domnule Cornel Vasile, va rog frumos sa imi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Domnule Cornel Vasile, va rog frumos sa imi trimiteti ...

Buna ziua. Domnule Cornel Vasile, va rog frumos sa imi trimiteti si mie la adresa de e-mail vica.111960@gmail.com raspunsul de la C.P.M.B cu interpretarea data in privinta aplicarii art.46 alin.2. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 360/2023 art.46(2) intrat in vigoare la 01/01/2024 (2) ... Carp Mircea Carp Mircea Legea 360/2023 Art.46(2) intrat in vigoare la 01/01/2024 Persoanele asigurate în sistemul public de pensii care îndeplinesc condițiile de înscriere la ... (vezi toată discuția)
Documente uttile daia ileana daia ileana Va rog un mic ajutor nu gasesc sectiunea de documente utile. Mai exact era acolo scrisoarea Ministerului Muncii si Protectiei Sociale nr. 382/MB/2000 si ... (vezi toată discuția)
Scrisoarea mmps 382/mb//2000 moshulica moshulica Poate sa ma ajute cineva cu textul scrisorii MMPS 382/MB/08.11.2000 ? CJP mi-a respins cererea de pensionare pentru limta de varsta invocand acest document. ... (vezi toată discuția)